Aktivní den – den plný zábavy

Dne 10.3.2011  proběhl v tělocvičně Aktivní den pro předškolní děti a děti z prvního stupně základní školy.
Sešli jsme se ve více než hojném počtu. Děti měly na  výběr z bohaté nabídky aktivit. Svou tvořivost si mohly vyzkoušet výrobou dárkových předmětů či drátkováním, zopáknout si lekce ze zdravovědy, zúčastnit se minilekce  břišních tanců nebo  protáhnout svá těla při ping-pongu, fotbalu a jiných pohybových aktivitách.
Zpestřením programu byla odpolední návštěva přírodovědného muzea.  Přestože počasí nám nebylo příznivě nakloněno a celý program byl přizpůsoben prostorám tělocvičny, děti si i přesto  užily den plný zábavy. Zakončení  proběhlo grilováním buřtů, které po náročném dni mizely v bříškách  jako o závod.

Tímto bychom také  rádi poděkovali panu Janu Růžičkovi za zajímavý čas strávený v muzeu, paní Monice Markové za lekce břišních tanců, paní Veronice Severinové a její figuríne za oprášení našich vědomostí při podávání 1. pomoci,  „školkovým“ paním učitelkám za zapůjčení her a nemalé díky také patří  dětem z dětského domova – Sandře, Danielovi, Markétě, Ondrovi a paní vychovatelce…. za nezměrnou trpělivost a ochotu s jakou pomáhaly všem malým i velkým účastníkům při drátkování.
A v neposlední řadě nesmíme zapomenout poděkovat všem dobrovolníkům Marušce Petrové, pánům Vackovým, rodičům a samotným dětem, kteří podali pomocnou ruku při organizaci i konečném úklidu tělocvičny.

DĚKUJEME!

Jak jsme si Aktivní den užili můžete shlédnout v galerii. 

Příspěvek byl publikován v rubrice Zprávy z akcí. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.